31,12. Zizinka dnes slaví své 4 narozeniny. Děkuji za krásná přáníčka, která jste nám zaslali. Nafotila jsem nové fotky holčiček, kterým je dnes 10 dní. Foto zde:

30,12. Nafotila jsem nové fotky holčiček, kterým je dnes 9 dní. Foto zde:

30,12. Dnes v noci se mě stalo to, co jsem myslela, že mě nikdy nepotká. Umřel nám jediný chlapeček. Odpoledne jsem s ním byla u veterináře - pan doktor konstatoval, že vypadá, že je vše v pořádku. Pejsek od samého začátku špatně přibíral, druhý den po porodu hodně zhubnul a až po týdnu se pracně dostal zpět na porodní váhu, přes veškerou moji snahu se nepodařilo ho udržet na živu. Je mi to moc líto.

27,12. Štěňátkům je dnes 6 dní a tak jsem udělala pár nových foteček každého štěňátka. Také už mám vybraná jména, ale ještě nevím, které jméno, která dostane: Banshee, Baccara, Baghira  Foto zde:

22,12. Dnes v noci nás potkala šťastná událost na kterou jsem se těšila celých 60 dní. Naší Pussynce se narodila štěňátka. Pan doktor říkal, že by jich tam mohlo být až 6, ale nakonec se ukázalo že jsou 4. Tři krásné holčičky a klouček. Váhy od 114 do 134 gramů. Maminka byla moc šikovná a štěňátka jsou jedno jako druhé a taky moc šikovná. Další foto zde:


16,12. Dneska jsem vykoupala Andarielku a udělala nové fotečky.

 
16,12. Přeji Všem našim přátelům a příznivcům příjemné prožití vánočních svátků a hodně štěstí v Novém roce 2010.


11,12. Máme radostnou novinku !!!! Pussynce úspěšně roste bříško a protože dneska máme 50 den, tak jsem s ní šla n RTG. Čekala jsem tak 4 štěňátka a na rentgenu je na 99% - 6 štěňátek. Tak už se moc těším a myslím, že maminka Pussynka taky, protože už nemůže skoro ani chodit. Štěňátka se narodí na vánoce.


7,11. Na letošní poslední výstavu jsem vyrazila s kamarádkou Ivetou do Prahy Letňan. Děkuji za milou společnost všem přátelům - hlavně  Dance a Majce. Výstava to byla velmi příjemná. Nastupovala jsem v mezitřídě do kruhu s velmi silnou konkurencí a proto mě nějak nepřekvapilo, že jsme skončili na 4 místě s výborným posudkem a známkou Výborná 4: "16 měsíců kompaktní fenka, rovný hřbet, korektní úhlení, správné ucho, standartní výraz, tmavé oko, nůžkový skus, zatím prokvetlejší barva tan, korektní barva hřbetu, dobrý pohyb." Jsem ráda, že se výstava vydařila a těším se na příští výstavní sezonu.Také se za námi přišel podívat bráška Andarielky - Arísek, kterému to velmi slušelo, chtěla bych poděkovat paničce za perfektní péči. Také bych chtěla poděkovat manželovi Ivety za další krásné fotečky, které mě dneska poslal.Foto zde:


23,10. NOVINKY !!!! Na dnešní den jsem měla vzhledem k přesně neurčitelnému hárání naší fenečky Pussy z Jinonické zahrady domluvený u veterináře test na progesteron, ke stanovení vhodného dne ke krytí. Očekávala jsem termín někdy příští týden. Šok, který jsem zažila, když jsem si odpoledne přišla pro výsledek a veterinář mi oznámil probíhající ovulaci a progesteron na maximu a z toho tedy vyplývající  fakt, nakrýt hned dnes nebo nic,asi nemusím popisovat. Chtěla bych tímto poděkovat Lence, s kterou jsem měla domluveno krytí, za opravdu super péči, trpělivost a čas, který nám dnes věnovala, přestože měla spoustu jiné práce s přípravou na zítřejší výstavu v Českých Budějovicích. Byla to akce kulový blesk, ale krytí proběhlo hladce a pokud tomu bude příroda chtít, tak by se 25. prosince měla narodit štěňátka. Tatínkem je krásný pejsek Alcatraz Stříbrné přání. Podrobnosti zde:


10,10. Dnešní podzimní sobotu jsem strávila na poslední letošní oblastní výstavě v Praze, v krásném prostředí campu Džbán. Počasí ráno strašilo deštěm a tak se nám vůbec nikam nechtělo. Rozhodla jsem se, že tentokrát nechám auto doma a vyrazím na druhý konec Prahy MHD. Cestou jsem se potkala s několika dalšími pejsky, kteří mířili stejným směrem a tak jsme na místo dorazili v poměrně početné skupině. Jelikož Andarielka 5.10. dovršila 15 měsíců a splnila tedy požadovaný věk pro vstup do mezitřídy, přihlásila jsem jí tam, abych si vyzkoušela, jestli se nám i zde bude dařit tak, jako ve třídě mladých a tak si Andarielka na své první výstavě v mezitřídě vyběhala titul: Výborná 1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz s vynikajícím posudkem a také dostala krásnou medaili. Počasí se umoudřilo a tak jsem se nakonec rozhodla vydržet až do odpoledních závěrečných soutěží. Andarielka se ani zde neztratila a zůstala v užším výběru, nakonec vyhrál lovecký pes - vždyť to také byla především výstava loveckých plemen.Za foto zde: děkuji paní Korecké, která se na výstavu přišla podívat.


3,10. Podzimní oblastní výstava psů Rokycany - původně jsem se na tuto výstavu neměla v plánu přihlásit, abych nekonkurovala Šárce, ale jelikož přihlásila Wendianku do mezitřídy, na poslední chvíli jsem se rozhodla a v poslední den uzávěrky výstavu přihlásila. Těšila jsem se na setkání s Šárkou a Radimem, ale zároveň jsem měla obavy z počasí, neboť v tuto dobu je již po ránu velmi chladno. Nakonec se výstava opravdu velmi vydařila. Nastupovala jsem do  kruhu s téměř stejně starou, typově velmi podobnou fenkou. Andarielka však opět ukázala s jakou velkou chutí se předvádí a s přehledem si tak odnesla již osmý titul Výborná 1, Vítěz třídy mladých a dostala krásný pohár. Šárce se také dařilo a na závěr vyhrála se svojí fenkou Kerrol závěrečné soutěže a odnesla si titul vítěz Rokycan a k tomu velký pohár - Šárko ještě jednou moc gratuluji. Po vystavení se pejsci do sytosti vyřádili a Radim udělal krásné fotky, za které mu také velmi děkuji. Na výstavě také probíhalo losování pořadových čísel o věcné ceny, Jaké bylo mé překvapení, když mé číslo vylosovali a já vyhrála tašku pamlsků, granulek a hraček pro pejsky. Opravdu krásně strávená podzimní, studená, ale hlavně slunečná sobota. Foto zde:


27.9, Poslední zářijovou neděli jsem strávila v příjemné společnosti Šárky a jejího manžela, Danky, Ivety a Majky na klubové výstavě ČMKCHYT. Původně jsem se neplánovala přihlásit, ale  nechala jsem se přemluvit. Do mladých fen bylo přihlášeno rekordních 21 jorků. Andarielka se však ani v této obrovské konkurenci neztratila a postoupila do užšího výběru. Nakonec si odnesla známku Výborná s vynikajícím, bezchybným posudkem. Jako dáreček od klubu jsem dostala krásnou sošku jorkšírka, která obohatila moji poměrně početnou sbírku. Andarielka zde také dostala diplom a pohár za klubového juniorchampiona, Foto zde: Za fotografie děkuji mé kamarádce Dance, která se tentokrát zhostila role osobního fotografa. Za další krásné fotky děkuji Majce a jejímu manželovi a také Radimovi - zde:


12.9, Dnes jsem jela na "Podještědskou výstavu do Liberce". Když jsem si našla na webových stránkách rozpis kruhů a zjistila, že oproti roku 2006, kdy jsem na této výstavě převedla jak maminku Andarielky, tak Zizinku, bylo přihlášeno minimálně jorků a já jsem v kruhu sama - navíc posuzuje rozhodčí, u kterého Andarielka před 14 dní získala svého prvního CAJCE, rozhodla jsem se, že si výstavu v klidu užiju. Na výstavě jsem potkala paní Kotkovou, která úplně geniálně držela místo vevnitř v restauraci s výhledem na terasu, kde se jorci vystavovali, protože teplo opravdu vypadá jinak, bylo to naprosto super. Vynikající posudek od pana rozhodčího s vyzdvihnutím perfektního předvedení jak psa, tak majitele, vše jenom dokreslil. Do závěrečných soutěží jsem však nečekala, protože v 10,30 jsem byla posouzená a závěrečky začínaly ve 14,15 a počasí v Liberci opravdu nic moc. Toto byla Andarielky poslední krajská výstava ve třídě mladých a opět si odnesla titul Výborná 1, Vítěz třídy mladých. Do 14 měsíců věku získala toto ocenění celkem 7x a 1x titul CAJC. Mám radost, že první (a zatím jediná) fenečka z mého odchovu se v dnešní velké konkurenci rozhodně neztratila a na všech výstavách, téměř vždy obsadila jedno z prvních čtyř míst.

10.9, Dostala jsem od paničky Aríska - bráška Andarielky, krásné fotečky z dovolené u moře. Děkujeme za jejich zaslání. Další foto zde:

Dovolená u moře


6.9, Aby toho tento víkend nebylo málo, tak když už byla Andarielka vykoupaná na výstavu včera, tak jsme si dnes dopoledne odskočili do Dolních Počernic na bonitaci YTKCHaJ, kterou úspěšně prošla. Takže od dnešního dne, je z ní také chovná fenka, i když na štěňátka má ještě dlouho čas.

5.9, Tuto sobotu jsem jela na krajskou výstavu, kam jsem se velmi těšila. A sice na DOG SHOW Rybníky. Vloni byla prvně a mě moc mrzelo, že jsem tam nemohla jet. Bohužel počasí jako kdyby se proti nám spiklo. Nejenom, že cestou pršelo, ale celý den foukal vítr, spíš vichřice a tak jsme každou chvilku museli ukotvovat altánek, pod kterým mě opět Šárka s manželem poskytli azyl. Učesat v takovémto vichru mašli byl nadlidský výkon, ale podařilo se a ani ošklivé počasí nás nemohlo odradit od toho, abychom podali perfektní výkon a Andarielka  opět vyhrála ve velké konkurenci (6 feneček) třídu mladých a odnesla si titul  Výborná 1, Vítěz třídy mladých a dostala krásný pohárek. Děkuji za bezva společnost jak Šárce, Radimovi,tak Dance, která opět předvedla svojí fenku Bessy a umístila se hned za fenkou Šárky se známkou výborná 2. Děkuji za další krásné zaslané fotky Radimovi. Foto zde:
Tenhle pohárek jsme nakonec nedostali, ale moc nám slušel !!! Tenhle pohárek jsme nakonec nedostali, ale moc nám slušel !!! Tenhle pohárek jsme nakonec nedostali, ale moc nám slušel !!!

29.8. - Na dnešní sobotu jsem měla naplánovanou mezinárodní výstavu INTERDOG BOHEMIA v Mladé Boleslavi.  Moc jsem se netěšila, protože nás v kruhu bylo nahlášeno 10 a to vždycky posuzování trvá hodně dlouho. Posuzoval pan rozhodčí Zdeněk Kliment,  u kterého jsem ještě nikdy nebyla, ale věděla jsem, že klade důraz na pohyb.Když jsem viděla jak mu dlouho trvá posuzování pejsků před námi a jak dlouho se chodí v kruhu, padla na mě deprese. Přestože u nás v kruhu byli jenom jorečci, šla jsem na řadu až téměř v poledne. Bylo nás v kruhu 10 a tak nás pan rozhodčí rozdělil na dvě skupiny, což bylo super. Posoudil napřed jednu a potom druhou skupinu - vyřadil fenky, kterým dal VD a pak si nás zavolal do kruhu všechny a chodilo se a chodilo- pan rozhodčí vždycky někoho vybral a poslal ho pryč, a zase se chodilo a chodilo, pan rozhodčí posílal paničky s pejsky k číslům a na mě nakonec zbylo to poslední a nejlepší číslo 1. Opravdu mám velikou radost, že Andarielka v tak obrovské konkurenci nakonec vyhrála a dostala známku Výborná 1, CAJC a tím začala junioršampionát ČR. Děkuji Ivetě a Veronice za milou společnost. Bohužel nemám žádné fotky, protože se mnou moje rodina odmítá jezdit a tudíž nemá kdo fotit. Andarielka úspěchem na této výstavě splnila všechny podmínky pro udělení titulu "Klubový juniorchampion I.CZ"

22.8. - Dnes jsem si udělala výlet na krajskou výstavu do Karlových Varů. Jela jsem sama, protože moje dcera usoudila, že jí výstavy vlastně nebaví a tak se rozhodla raději zůstávat doma.Nevadilo mi to, protože jsem na výstavě měla sraz s mojí kamarádkou Dankou a Šárkou a jejím manželem. Bylo to moc príma, děkuji za společnost a krásně strávenou sobotu. Výstava byla velmi hojně obsazená a tak u nás ve třídě mladých bylo přihlášeno 7 feneček, jako většinou, nejpočetněji zastoupená třída. Podle web stránek výstavy i katalogu měla posuzovat výstavu B. Ovesná, ale posuzovala jí opět RnDr. Jaroslava Ovesná. Paní rozhodčí byla velmi přísná a přestože to byla krajská výstava, nešetřila známkami VD a dokonce i Dobrá. Andarielka si v této silné konkurenci vyběhala velmi krásné druhé místo - Výborná 2,
s perfektním posudkem: "13 měsíční, drobnější-přesto kompaktní fena, dobrá hlava, dobré ucho a linie hřbetu, dobrý hrudník, výborná kvalita srsti, dobré předvedení." Děkuji za další zaslané fotky Andarielky kamarádce Šárce a Radimovi. Foto zde:

Tenhle pohárek jsme nakonec nedostali, ale moc nám slušel !!!

Tenhle pohárek jsme nakonec nedostali, ale moc nám slušel !!!


8.8. - Tuto sobotu jsem si udělala výlet na speciální výstavu pořádanou YTKCHaJP. Na tuto výstavu bylo přihlášeno celkem 50 jorků a do naší třídy mladých jich bylo nahlášeno 8. Cestu i samotnou výstavu provázela spousta zmatků, ale nakonec si Andarielka ve velmi silné konkurenci odnesla známku Výborná 4 s velmi pěkným posudkem. Děkuji Janě, Dance, Šárce i všem ostatním kamarádům a známým za príma společnost a podporu. Známkou výborná na této výstavě splnila poslední podmínku pro udělení titulu "Klubový šampion" YTKCHaJP. Zde foto:

Tenhle pohárek jsme nakonec nedostali, ale moc nám slušel !!!


27.7. - Dnes jsem dostala krásné fotečky až z dalekého Bulharska, kam se odstěhoval bráška naší Andarielky - Amorek, alias Spike, jak ho páníčkové přejmenovali.  Moc mu to sluší - děkuji za pěknou péči i za krásné fotky a dobré zprávy. Foto zde:


25.7. - Dnes jsem si opět v obvyklém složení Andarielka, já a moje dcera Jana udělala výlet na krajskou výstavu do Brna - Žebětína. Jelikož tato výstava nemá žádné webové stránky nevěděla jsem co nás čeká- pouze, že posuzuje pan rozhodčí Petr Řehánek. Cestu komentovat nebudu všichni známe D1 a když se k tomu ještě přidá několikrát průtrž mračen, je to katastrofa. Výstava byla velmi pěkná i když terén v kruhu nic moc. Byla jsem velmi překvapená, že jsem byla v kruhu sama. Panu rozhodčímu se Andarielka velmi líbila a tak nakonec připsala na své konto páté vítězství. Známka: Výborná 1, Vítěz třídy mladých s perfektním posudkem a odnesla si ke svým dosavadním 4 pohárům svoji první medaili.Také na výstavu přijela moje kamarádka Danka s Bessynkou, která se umístila na krásném druhém místě se známkou Výborná 2. Jelikož počasí hrozilo dalším deštěm, tak jsem do závěrečných soutěží nečekala a raději vyrazila na cestu domů. Díky uzávěrám a zácpám trvala téměř 3 hodiny. I tak to byl velmi příjemný den a těšíme se všichni na další výstavu. Zde foto:

9.7. - Andarielka a její bráškové oslavili 5.7. své 1. narozeniny. Dostala jsem od paničky Aríska nádherné fotečky. Opravdu moc mu to na nich sluší. Děkuji za super péči. Foto zde:


4.7.Tento víkend jsem si vyjela na výstavu do blízkých Benátek nad Jizerou, tentokrát sama, protože moje dcera tráví zasloužené prázdniny na chatě. Těšila jsem se však, že se na výstavě opět potkám s mojí kamarádkou Dankou z Tábora, která přihlásila svojí fenku Bessynku. Věděla jsem o tom, že se mnou do kruhu nastupuje 6 krásných feneček a proto jsem si nedělala žádné iluze.Do kruhu nás nastoupilo 5. Po prvním kolečku mě pan rozhodčí Karel Hořák poslal stranou dopředu. Nějak jsem si ani neuvědomila, že si rovná pejsky do pořadí rovnou. Po dalším chození všech v kruhu, nás pan rozhodčí zastavil a po zhodnocení, že Andarielka je nejlepší fenka, která v kruhu je - nám zadal titul V1, Vítěz třídy mladých a Nejlepší mladá fena. Velmi se mu líbila i její povaha, kdy si jí různě otáčel v náručí a zvedal nahoru a jí to vůbec nevadilo. Řekl, že je to správně drzý teriér. Andarielka dostala další pohárek a ještě se vyfotila s panem rozhodčím na stránky výstavy. Děkuji panu rozhodčímu a také Ivetě, která přivezla na výstavu předvést svá nová štěňátka a zvláště Dance, jejíž fenka skončila na krásném druhém místě se známkou Výborná 2.
Aura Bella Venezia Aura Bella Venezia

Byla to opravdu velmi krásně a úspěšně strávená sobota. Nesmím  zapomenout na to, že je to i krásný a stylový dárek, protože Andarielka a její bráškové zítra oslaví své 1. narozeniny. Děkujeme také všem, kdo nám drželi palečky, za zaslaná fota. Zde další foto:


22.6. Po náročném výstavním víkendu jsem si spočítala body a zjistila, že Andarielka má tímto víkendem splněny body a všechny ostatní podmínky pro udělení titulu  "Klubový junior champion CMKCHYT" . Mám radost, protože se nám tento titul podařilo získat mnohem dříve, než ho získala Zí Zí Top Bohemia Platina.

21.6. Aby toho nebylo málo, tak jsem si na tento náročný víkend naplánovala druhou výstavu i na neděli. Trmice mám necelých 100 kilometrů a po cestě, kterou jezdím poměrně často a tak jsme vyrazily. Počasí nám přálo, až na poměrně složité hledání místa výstavy, kdy jsem několikrát skončila zpět na dálnici, cesta proběhla v pořádku. Výstava byla velmi pěkná, akorát jsem měla obavy z gruzínského rozhodčího. Bohužel se mé obavy potvrdily. Při sledování posuzování plemen před námi jsem si všimla, že běžně nezadával, zvláště když byl pes ve třídě sám "titul vítěz třídy". Bohužel se toto potvrdilo i u nás a tak přesto, že se Andarielka perfektně předvedla dostala pouze známku Výborná. Je vidět, že zahraniční rozhodčí mají různé manýry. Jinak z obou výstav máme perfektní posudky. Na výstavu byla přihlášená i moje kamaráda z Tábora, se svojí fenečkou, podařilo se jí zvítězit a odnesla si titul "Výborná 1, Vítěz třídy" a dostala i krásnou medaili. Moc gratuluji Danko - mám opravdu velikou radost. Také nesmím zapomenout poděkovat své dceři Janě i Dance za krásné fotečky a opravdu velmi milou společnost.

20.6. V sobotu jsme jeli na krajskou výstavu do Rokycan. Tentokrát to vypadalo, že počasí vyjde a taky kromě jediné přeháňky bylo pěkně. V Rokycanech jsem měla sraz se Šárkou, která nám držela místo pod jejich altánem. Děkuji moc za milou společnost. Do kruhu jsem nastupovala společně s fenečkou právě Šárky a poprvé v životě jsem snad neměla radost, že jsem vyhrála, když jsem porazila kamarádku. Nicméně titul V1 Vítěz třídy mladých, za který Andarielka dostala roztomilý pohárek nás opravňoval ke vstupu do závěrečných soutěži, kde jsme se sice již neumístily, ale dostaly jsme ještě jeden větší pohárek. Takže mám velkou radost a děkuji panu rozhodčímu A. Mudrovi za perfektní posouzení a hlavně svojí dceři Janě za společnost. Fotečky zde.

30.5. - I na dnešní výstavu nebylo počasí zrovna ideální. I když nepršelo, byla opravdu příšerná zima. Výstava v Rokycanech - Březině byla moc pěkná - hezky organizovaná. Děkuji manželům Němcovým za milou společnost a za azyl pod jejich altánkem, protože i déšť na sebe nenechal dlouho čekat. Také děkuji mé kamarádce Dance, která se za námi přijela podívat až z Tábora a samozřejmě své dceři Janě za pomoc. Bylo to opravdu super. Andarielka nastoupila do třídy s o několik měsíců starší fenkou, která měla navíc stejného tatínka jako ona. Opět potvrdila svůj temperament při předvedení a naprosto s přehledem vyhrála a dostala titul: V1 Vítěz třídy mladých, s naprosto bezchybným posudkem:"Výborná hlava, malé dobře nasazené ucho, dobrý krk, přechází plynule do krátkého pevného hřbetu, korektní prut. Velmi dobré zaúhlení obou párů končetin. Temperamentní prostorný pohyb, Výborná kvalita srsti". Foto zde: Děkuji také Dance a Šárce za krásné fotky.
 


16.5. - Když jsem se dnes probudila do příšerně deštivého rána a věděla, že mám jet na oblastní výstavu, která je v zámecké zahradě, nebyla jsem daleko od toho nikam nejet. Nakonec jsme přece jenom vyrazily. Výstava byla venku a celou dobu kromě toho, že pršelo foukal ještě silný vítr. Před námi bylo 26 psů různých plemen a 2 jorci, kteří se na tuto výstavu přihlásili šli až nakonec. Sledovala jsem posuzování a nebylo výjimkou, že paní rozhodčí klidně zadala 3 psům ne třídě VD 1-3 a i dobrou. Proto jsem velmi ráda, že ač sama ve třídě, Andarielka dostala titul V1 Vítěz třídy mladých s naprosto bezchybným posudkem. Posuďte sami:
"skus nůžkový, oko tmavé, typická velmi elegantní mladá fenka, ušlechtilá hlava, pěkný krk, rovný hřbet, dobré nesení ocásku, výborný pohyb obou párů končetin, správná srst - úměrná věku". Bohužel vzhledem k opravdu špatnému počasí jsme nefotili.

7.5. - Andarielka a její bráškové oslavili 10 měsíců. Panička Aríska nám poslala krásné fotky. Tímto jí velmi děkuji za super péči, kterou mu věnuje. Máme z něj velkou radost.
Pussynka dnes oslavila své 5. narozeniny, děkujeme všem za krásná přáníčka, která jste nám poslali.

3.5. - Náročný výstavní víkend pokračoval dnes klubovou výstavou ČMKCHYT. Andarielka opět ve velké konkurenci 14 krásných feneček  získala známku "Výborná" s naprosto bezchybným posudkem. Na výstavě jsme potkaly spoustu známých a kamarádů. Děkuji všem za milou společnost i panu rozhodčímu Carlosi Salasovi ze Španělska za perfektní posouzení. Foto zde:

2.5. - Dnes jsem se zúčastnila mezinárodní výstavy v Praze, kde posuzovala španělská rozhodčí Mesto Ana. Andarielka ve velké konkurenci 14 krásných feneček získala známku "Výborná". Děkuji všem přátelům za milou společnost a podporu. Foto zde:

18.4. - Doplněny fotografie Andarielky

12.4. - Maminka naší Andarielky - Pussy z Jinonické zahrady oslaví za necelý měsíc již 5 let. Přidala jsem do galerie pár momentek.


11.4. - Dnes jsme si udělali výlet na výstavu do Mladé Boleslavi, kde se naše Andarielka poprvé představila ve třídě mladých, kde skončila v konkurenci 5 daleko starších fen jako Výborná 4. Foto zde:

5.4. - Naší nejmladší slečně je dnes 9 měsíců. Jak jí to sluší se můžete podívat zde:

4.4. - Národní výstava Dresden. Původně jsem chtěla napsat komentář o tom, jak vypadá výstava, když posuzuje plemeno rozhodčí, který nezná standard, ale napíši jen: NO-COMMENT. Naše krásná Andarielka skončila na 2 místě. Ale podívejte se sami..... Foto zde

29.3. - Naše fenečka Andarielka se zúčastnila své letošní první výstavy Klubová výstava YTKCHJP v Dolních Počernicích. Vedla si opravdu bravurně a ve velké konkurenci 6 fen obsadila krásné druhé místo-VN2 a dostala také svůj první pohárek. Foto zde.

7.3. - Přidány fotografie pejska Aríska z našeho odchovu v 8 měsících

11.1. - Andarielka oslavila 5.ledna půl roku-přidala jsem nové fotečky.


4.1. - Zítra oslaví naše štěňátka půl roku. Dostala jsem od paničky Aríska krásné fotky. Najdete je zde:

 

1.1. - Přejeme všem našim kamarádům a příznivcům krásný rok 2009


ARCHÍV 2012

ARCHÍV 2011

ARCHÍV 2010

ARCHÍV 2008

ARCHÍV 2007